Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

divendres, 27 d’abril del 2012

Vols treballar amb nosaltres?

Ets estudiant i necessites un treball que no t'ocupi masses dies de la setmana o potser un treball esporàdic? Fer de monitor t'anirà molt bé!

T'agradaria treballar de quelcom semblant del que fas al cau o a l'esplai? Aquí tens el teu lloc!

T'encanta disfressar-te i fer el "pallassot" tot jugant i rient amb un bon eix conductor? A tú t'estem esperant!

Quan camines pels carrers de la teva ciutat et crema la sola dels peus per culpa de l'asfalt  i  estàs desitjant que arribi el cap de setmana per anar a caminar per la muntanya i saltar d'arbre en arbre? Posa't les xiruques que sortim ara mateix a veure els camins dels tallers de natura!

No tens cotxe i per aquest motiu no pots treballar amb nosaltres? cap problema! A Sant Martí Sesgueioles o Calaf hi ha una parada de tren de la línia Barcelona-Manresa-Lleida-Barcelona i nosaltres et podem venir a buscar!

Portes l'estrella de La Salle tatuada en un lloc no visible? Tranquil que aquí la podràs deixar brillar! 

Si tens experiència en el temps de lleure, has estat o estàs al Cau o bé a l'Esplai o potser fent de monitor en alguna Pasqua Jove...i tens el carnet de monitor aquí pots trobar el teu lloc!

Si vols canviar d'aires durant uns dies acompanyat de joves, infants i natura... envian's el teu currículum vitae amb una petita carta de presentació dient-nos en quins llocs has fet de monitor/cap i quina disponibiliat horaria tens i en pocs dies rebràs resposta. 

Envian's aquí la teva petició: