Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dimarts, 24 d’abril del 2012

Els àpats a colònies

Al Casal La Salle i en el Molí de la Roda volem que nens i nenes, nois i noies tinguin molta energia per poder fer totes les activitats amb molta vitalitat. Per aquest  motiu fem uns menús que els agradin però que a més a més responguin a un menjar sa i equilibrat.

Quan vingueu de colònies podreu triar entre varis menús i també altres plats que si voleu podeu canviar-los dels menús principals i d'aquesta manera tindreu un menú molt personalitzat per la vostra escola.

Us fem aquí dues propostes de menús que podríem fer i més a sota altres plats que també us podem elaborar. Recordeu que si teniu altres propostes estarem encantats d'escoltar-les. 

Menú A:



Menú B:



SUGGERÈNCIES D’ALTRES PLATS:

Llenties
Tallarines amb verdures
Macarrons amb verdures
Mandonguilles en sípia
Arròs a la cubana amb tomàquet
Arròs a la cassola
Saltejat de verdures amb pollastre
Llom a la crema de xampinyons
Fideuà sense closca
 
Entrepà de pa de motlle i xocolata per untar
Entrepà de pa de motlle amb formatge per untar
Entrepà amb paté



A taula i al llit al primer crit! 
Bon profitI
VISCA  LES   COLÒNIES!