Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dijous, 19 d’abril del 2012

Les Ruralimpíades -primària-


En Marcel·lí és un masover molt tradicional que viu al Molí de la Roda, amb les seves eines, el seu blat i la seva masia antiga. Tot d’una rep una carta on s’ha triat l’espai  del Molí de la Roda per organitzar uns Jocs Olímpics.

El Marcel·lí estarà molt content d’acollir aquests jocs però posarà un condicionant als organitzadors que si no el compleixen no podran realitzar els jocs. Es tracta de fer uns jocs olímpics a l’estil de com en Marcel·lí els faria i per això els organitzadors hauran de canviar les normes, els jocs... però aquestes dificultats seran superades

Caldrà que el grup prepari tot el que requereixen unes olimpíades: els entrenaments, les competicions, les medalles i les entregues de medalles i sobretot les ganes de riure i passar-ho bé tot jugant als jocs Ruralímpics del Marcel·lí del Molí.

Preparats, llestos i ja!!!!

Les Ruralimpíades


EXEMPLE DE PROGRAMA PER AQUEST EIX D'ANIMACIÓ (tres dies)
1r. dia:
Inici de l'eix d'animació
Descoberta del poble més proper: arquitectura ruralímpica.
Dinar
Gran Gimcana: Tarda Ruralímpica
Temps lliure
Sopar
Joc de nit: Recorregut a les fosques
Bona nit: La torxa ruralímpica
2n dia:
Esmorzar
Excursió per la natura: Joc d'Orientació
Dinar
Taller de cuina: Delicatessens ruralímpiques 
Gimcana: On creixen les medalles 
Sopar
Vetllada: Gran Nit Ruralímpica
Bona nit: Un estel sota el meu llit
3r dia:
Esmorzar
Taller del record: coixí ruralímpic
Dinar 
Fi d'eix
Hora dels adéus

VISCA  LES   COLÒNIES!