Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dissabte, 12 de maig del 2012

La Xofigimcama -totes les edats-


No heu xofijugat mai a la Xofigimcama amb xofinosaltres?Doncs ara que s'acosta l'estiu és molt bon moment per realitzar la Xofigimcana on tots i totes acabaran ben remullats.

De què es tracta? Doncs és una de les xofiactivitats més xofidivertides que xofitenim. Els xofinois i xofinoies que ja han xofiparticipat han volgut xofirepetir tots els xofianys... jejejeje 

Bé, la Xofigimcana es tracta d'una gimcana per parades on en cada parada es realitza una prova relacionada amb l'aigua o bé algún enigma per fer pensar als grups. Els nois i les noies es mullen i es mullen força i si no tenien prou aigua en finalitzar les proves es reparteixen segons els xofipunts aconseguits en cada prova una sèrie d'instruments pel "Gran mullader final" on de ben segur quedaran xops. Els instruments són molt variats globus petits i grans, galledes, esponges, vaporitzadors d'aigua, gots de plàstic i l'instrument més cotitzat és la manguera... que tot sovint serveix per a que els professors desitgin molt bon estiu als seus alumens i evidentment ells també acaben una mica mullats. 

La Xofigimcana és una activitat on la diversió està assegurada i des dels més petits als més grans tots s'hi sentent molt tot jugant amb l'aigua.  


VISCA LES COLÒNIES!