Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dissabte, 19 de maig del 2012

Activitats externes al Casal La Salle

Vora les nostres instal·lacions estem en contacte amb altres agents de promoció juvenil que ofereixen activitats per nois i noies sense allotjament i això fa que sovint treballem plegats per poder oferir a les escoles més oferta d'activitats externes al Casal La Salle Sant Martí.

A continuació us descriurem una sèrie d'activitats que coneixem que poden ser del vostre interès. Si alguna fos del vostre grat només cal que ens ho digueu i us ajudarem en el que us faci falta per fer de les vostres colònies les més ben organitzades o bé us posarem en contacte amb els responsable d'aquestes activitats.

Al principi us posem el temps aproximat d'arribada a la instal·lació amb autobús, el municipi on es realitza, una descripció, alguna imatge i també clicant el títol podreu enllaçar amb la web.