Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dilluns, 9 d’abril del 2012

Visca les colònies!

Les colònies és un temps pel joc, pel riure, córrer, observar, saltar, distreure's, cansar-se, encuriosir-se, cridar, esbargir-se... en definitiva un temps per conviure amb els amics i companys.

Des d'aquí us volem animar a que participeu de les nostres colònies on la diversió està assegurada. Tot jugant aprenem a fer equip, a prendre decisions, a saber escoltar als altres i dir la nostra.

El joc és una eina per educar en valors com la llibertat, la creativitat, l'esperit de superació, la convivència i molts d'altres que ajuden als nois i noies a créixer amb compromís i esperit crític.

No es tracta de jugar per jugar sinó que juguem amb uns objectius vinculats on des de l'escola els podeu decidir o bé podeu integrar els que ja tenim en els vostres projectes curriculars.

Totes les nostres activitats es basen amb el joc i a partir d'aquest tractem diferents àmbits com la natura, el lleure o societat i cultura. Fem descobertes de les poblacions properes, descobertes de natura amb excursions, grans jocs de tarda i gimcanes, jocs de nit i vetllades i com no tot amalgamat amb un fil conductor.

Els nostres fils conductors són molt variats i podeu triar el que més us agradi i sigui més apropiat per l'edat dels participants, però sense oblidar que per més grans que siguem també podem participar del joc  com a nens i nenes.Un eix d'animació és la cirereta del pastís.

Tenim fils conductors lligats amb els nostres personatges històrics com els Comtes de Segú, el bandoler Pere el Barbeta, el masover Marcel·lí, de fantàstics com el Fantasmet del Molí o d'extraterrestres  i els d'èpoques històriques com la Catalunya Industrial. l'Edat Mitjana o la Prehistòria. També tenim de més sensitius i emocionals com La Natura amb els cinc sentits on l'art i la natura es lliguen creant espais emocionals molt interessants pels nois i les noies.



Us volem convidar a que us submergiu a les més variades històries que entrelliguen el Molí de la Roda i conegueu els secrets més amagats d'aquest indret. I sobretot sobretot que els nens i nenes, nois i noies passin uns dies emocionats i divertits al marge del seu dia a dia.  

BENVINGUTS  A   LES   NOSTRES    COLÒNIES   I 
  VISCA  LES   COLÒNIES

CSD