Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dilluns, 2 de juliol del 2012

El Llac Actiu de Navarcles

Us volem presentar una activitat que ha agradat a grans i petits i molt adequada amb dates ben caloroses. Es tracta del Llac Actiu de Navarcles. En Mingu el seu responsable ja porta uns anys dinamitzant aquest llac que hi ha a la població de Navarcles. Està preparat tant per realitzar activitats dins de l'aigua com el kayac, els raiers, rem amb cones.. com d'altres per l'aire com la tirolina, el pont de mico o el passamà. També n'hi ha d'escalada fent servir les escales penjades de les verticals de les parets de pedra o la xarxa i d'altres activitats que es fan a terra com la btt o el tir en arc. 

Durant el matí podeu realitzar fins a un total  de 3 activitats que si us quedeu a dinar allà també podeu realitzar-ne tres més per la tarda.
El Llac Actiu de Navarcles obra la temporada a mitjans de maig i la tanca a finals de setembre. El Llac Actiu és un conjunt d'activitats que deixaran sense alè als nois i noies i per la nit us assegurem que dormiran com angelets

si voleu saber més coses sobre aquesta activitat podeu consultar la seva web: El llac Actiu de Navarcles