Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dijous, 17 de maig del 2012

Què és el Casal La Salle Sant Martí?

El Casal La Salle Sant Martí és una instal·lació dels Germans de La Salle que antigament era una noviciat de Germans però actualment ha canviat l'ús per oferir a la societat un espai on fer múltiples estades de tipologies molt variades. 
 
A la nostra web hi podreu consultar les diferents instal·lacions que té el Casal La Salle Sant Martí, les tarifes d'aquestes instal·lacions, la localització del Casal, les condicions de les reserves i com contactar amb nosaltres ja sigui per correu electrònic, telèfon o fent-nos una visita a la Instal·lació. 

El Casal La Salle Sant Martí consta de:

El Casal La Salle és l'equipament on s'hi feia el noviciat. Actualment s'hi acullen grups de formació, famílies, trobades espirituals... consta d'habitacions dobles i individuals amb bany al seu interior, habitacions familiars amb bany compartit i una sala gran amb llits individuals i bany comú. També disposa de dues sales grans amb parquet equipades amb projector i equip de so, un cor, una Capella, una Cripta, menjador i àpats casolans elaborats en la nostra cuina.

La Rectoria és una caseta de dues plantes on hi ha habitacions dobles i individuals amb bany individual o compartit. També té dues sales d'estar una de les quals serveix també de menjador ja que hi té una cuina que pot sol·licitar o no els grups que s'hi allotgin en la Rectoria. En la Rectoria també es poden fer els àpats al Casal La Salle i també es pot fer ús de les instal·lacions del Casal La Salle com la Capella o bé els boscos i exteriors.


  


Les Cases de Colònies del Molí de la Roda tenen capacitat entre les dues per acollir fins a 150 persones dividides en diverses habitacions amb lliteres. Consten de varies sales per tallers i una sala polivalent per casa de colònies. Totes dues tenen cuina amb menjador. Un dels menjadors hi poden cabre més de 150 persones.  Els exteriors són molt grans i amplis amb dos camps de futbol, camp de bàdminton, zones de joc, una Capelleta anomenada Mare de Déu de Montserrat o bé de les Olles, zona d'aparcament, piscina i al costat hi passa la Riera Gran del riu Anoia que és un rierol on us podeu refrescar els peus. Les Cases de Colònies del Molí de la Roda són un espai fantàstic per realitzar-hi colònies tant a l'estiu com a l'hivern. 

El terreny d'acampada Molí de la Roda es troba situat a uns 200 metres al costat de la Casa de Colònies del Molí de la Roda Nou i molt independent a la zona de les Cases de Colònies. Consta de dos amplis espais un de joc i l'altre per zones comuns i tendes. Té wc, dutxes i punt d'aigua que estan sota la cc Molí de la Roda Nou. Té capacitat fins a 50 persones i es lloga a entitats i associacions. Per llogar-lo cal que ho feu mitjançant Campaments i més, una web que engloba molts terrenys d'Acampada de Catalunya.