Benvinguts a les Colònies amb la Salle Sant Martí!

Us oferim aquest bloc on podreu trobar propostes de colònies, jornades i convivències. Podreu veure exemples de com treballem. I sobretot trobareu il·lusió per fer de les vostres colònies un espai enriquidor, motivador i divertit. Els programes que hi ha aquí són el resultat de les demandes de les diferents escoles que han treballat amb nosaltres. I aquests ja s'han incorporat a les activitats habituals que qualsevol escola pot demanar. Sapigueu que el més interessant de fer les colònies amb nosaltres és que els vostres desitjos es poden fer realitat. Doneu-nos idees del que voleu treballar i tindreu unes colònies fetes a mida i amalgamades amb un fil conductor.

VISCA LES COLÒNIES!

dissabte, 19 de maig del 2012

Centre d'Hípica Cal Graells -de primària a BAT-

A 10 min d'autobús del Casal La Salle i darrera la població de Sant Martí Sesgueioles es troba el Centre d'Equinoteràpia de Cal Graells

En aquest centre estan especialitzats en tallers d'equinoteràpia que consisteix en aprofitar els moviments tridimensionals del cavall per estimular els músculs i articulacions. A més el contacte amb el cavall aporta altres facetes terapèutiques a nivells cognitius, comunicatius i de personalitat.

A més a més es poden realitzar activitats escolars com són:

-Taller del Món del cavall: taller que es realitza per racons on els nois i les noies treballen les parts del cavall, els estris i el manteniment, el joc i una  manualitat. Aquesta activitat dura aproximadament dues hores.


-Passejades a cavall: en petits grups de 5 participants més un professor el monitor us realitzarà una primera mitja hora de teoria del cavall i posteriorment anireu a fer una passejada d'una hora per camins i pistes forestals. Cal tenir present que per realitzar aquestes passejades els grups surten un darrera de l'altre i per tant caldrà estar més d'un dia a la hípica a fi de que tot el grup classe pugui realitzar la passejada. Mentre el petit grup està de passejada els altres poden estar a la casa de colònies realitzant activitats. 



La Maite és la responsable del Centre i amb molt passió i dedicació farà de l'activitat un espai d'aprenentatge i alhora divertit.